Resultaten voor Oldtimerverzekering

Oldtimerverzekering
Uw oldtimer verzekeren? KNAC Oldtimerverzekering Verzeker uw classic car.
KNAC Oldtimerverzekering Dé verzekering voor uw oldtimer. Voor wie zijn oldtimer optimaal wil verzekeren biedt de KNAC de perfecte oplossing de KNAC Classic Carverzekering. Nu ook af te sluiten door niet-leden. Maar samen met uw KNAC-lidmaatschap en het aanvullende pechhulppakket Classic Car heeft u met deze oldtimerverzekering de ideale zekerheid voor uw oldtimer. Zowel bij schade als pech. U profiteert bijvoorbeeld van. Uitstekende polisvoorwaarden die voldoen aan de 9 FEHAC-eisen voor een goede. Lage premies met voor leden van de KNAC extra premievoordeel. De autorechtsbijstandverzekering normaliter 1750 is voor leden van de KNAC gratis.
Oldtimerverzekering.
Toon navigatie Verberg navigatie. Een oldtimerverzekering is speciaal voor klassiekers die recreatief gebruikt worden. Wat is een oldtimerverzekering? Een oldtimerverzekering ook wel klassiekerverzekering genoemd is een autoverzekering die speciaal ontwikkeld is voor oldtimers klassieke auto's. Net als bij andere autoverzekeringen geldt dat de oldtimerverzekering allereerst de schade dekt die veroorzaakt kan worden aan anderen bij het gebruik van de oldtimer. Net als voor de meeste andere voertuigen geldt in Nederland een wettelijke plicht om een oldtimer te verzekeren.
Oldtimerverzekering Recreatie Van Steensel Assurantin specialist schadeverzekeringen verzekeringen hypotheken pensioenen particulier en bedrijven.
Diverse kortingen op uw premie mogelijk. Heeft u meer dan één auto die ouder is dan 25 jaar? Ook uw collectie oldtimers kunt u verzekeren met de Oldtimerverzekering. Ook voor uw collectie oldtimers. Onze Oldtimerverzekering is als een van de eerste goedgekeurd door FEHAC. Veel oldtimerclubs zijn aangesloten bij deze organisatie. Word lid van zon oldtimerclub en ontvang 10% korting op uw premie! Productwijzer Rechtsbijstand in het verkeer. 010 412 39 11. 010 412 37 16.
Oldtimerverzekering vergelijken Pricewise.nl.
Geld lenen kost minder geld door vergelijken. Bel 088-66 99 012 Werkdagen tot 2000 088-66 99 012. Je oldtimer verzekeren via Pricewise. Mocht je onverwacht te maken krijgen met een aanrijding dan is het wel zo fijn dat je oldtimer goed verzekerd is. Pricewise helpt je graag met het zoeken naar een oldtimerverzekering. Daarmee kun je altijd en overal zonder zorgen rondtoeren. Welke oldtimerverzekering moet ik kiezen? Net als voor ieder ander motorrijtuig ben je in Nederland verplicht om voor je oldtimer een WA-verzekering af te sluiten. Wil je dat schade aan je eigen oldtimer ook is verzekerd?
Oldtimerverzekering afsluiten bij Lancyr.
Tevredenheid of klacht melden. Uw oldtimerverzekering goed geregeld. Een oldtimer is een bijzonder en kostbaar bezit. Zoals uw klassieke auto zijn er soms niet veel meer te vinden. Des te belangrijker is het om uw oldtimer goed te verzekeren. Een oldtimerverzekering is eigenlijk hetzelfde als een gewone autoverzekering maar dan met een aantal extras. U krijgt bijvoorbeeld gratis pechhulp mocht u onverhoopt langs de kant van de weg komen te staan met pech. En u krijgt een lagere premie.
Herasto Oldtimerverzekering.
is al meer dan 15 jaar een specialist in het verzekeren van oldtimers en klassiekers. Al die tijd is het gelukt om de oldtimer en klassiekers te verzekeren tegen dezelfde premie als in het begin. We hebben dus al meer dan 15 jaar geen premieverhoging aan onze klanten hoeven vragen en verzekeren onze nieuwe klanten ook voor de premie van meer dan 15 jaar geleden. Het is dus echt een oldtimerpremie. Daar zijn wij naar onze mening terecht trots op. Meer informatie over onze oldtimerverzekering vindt u op de speciale site. Waar u de voorwaarden van de verzekering kunt bekijken en de premie kan uitrekenen.
Oldtimerverzekering berekenen vergelijken afsluiten.
Gratis oldtimerverzekeringen berekenen polisvoorwaarden vergelijken en direct online afsluiten. Selecteer het merk en model van de oldtimer en vergelijk binnen een paar minuten online de goedkoopste oldtimerverzekering. Vervolgens kun je online direct je oldtimer verzekeren. Als je het kenteken van de oldtimer bij de hand hebt gaat het nog sneller en eenvoudiger.
Alles over een oldtimerverzekering.
Je verzekert je auto in deze maanden tegen een lager tarief dan wanneer je een normale autoverzekering zou afsluiten. Je moet hierbij wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Omdat je voor een oldtimerverzekering een lagere premie betaalt mag je niet zomaar een oldtimerverzekering afsluiten. Hiervoor gelden doorgaans een aantal voorwaarden. Veel voorkomende voorwaarden zijn. Je moet in het bezit zijn van een andere auto voor dagelijks gebruik. De auto voor dagelijks gebruik moet bij dezelfde verzekeraar verzekerd zijn. Een minimale of maximale leeftijd van de verzekerde. Er mag een maximaal aantal kilometers per jaar gereden worden. Je gebruikt de oldtimer niet voor werk wedstrijden of verhuur. Bepaalde automerken zijn uitgesloten.
Oldtimerverzekering voor dagelijks gebruik oldtimercollectief.nl is onderdeel van Hendriks Assurantiën Velp.
Voer een volledig en juist jaartal in. Oldtimerverzekering voor dagelijks gebruik. De beste oldtimerverzekering bij dagelijks gebruik het scherpste tarief bij onbeperkt kilometrage. Taxatierapport 3 jaar geldig. Verzekering makkelijk online af te sluiten! Geen verplichting tot andere 1ste auto. Onbeperkte kilometers verzekeren is mogelijk tegen een scherpe premie! Eigen risico op het Volledig Casco onderdeel van uw oldtimerverzekering EUR 250 EUR 450 voor steden Amsterdam Den Haag Utrecht en Rotterdam. Wij accepteren verzekeringsnemers en bestuurders van 24 jaar of ouder en in het bezit van een geldig NL-rijbewijs. Sluit deze oldtimerverzekering af.
Oldtimerverzekering afsluiten bij de beste schadeverzekeraard Nh1816!
Lees hier alles over Nh1816 Verzekeringen. Stichting Goede Doelen Nh1816. U kostbare auto goed verzekerd. 80% bonuskorting voor schadevrij rijden. Extra korting voor een 2e auto. Gratis accessoires-dekking tot 1.000. Géén eigen risico voor wettelijke aansprakelijkheid. Nh1816 Oldtimerverzekering Dekkingen Aanvullende dekkingen Polisvoorwaarden Veelgestelde vragen. Verzeker uw oldtimer tegen uitstekende voorwaarden met de Nh1816 oldtimerverzekering! Profiteer nu van een lage verzekeringspremie en prima schadeafhandeling. U kunt zelf aanvullende dekkingen kiezen dus een betaalbare oldtimerverzekering op maat is voor iedereen bereikbaar. Sluit u nu ook aan bij de beste schadeverzekeraaar van Nederland. Oldtimerverzekering zonder eigen risico.

Contacteer ons