Resultaten voor verzekering auto

verzekering auto
Goedkope autoverzekering afsluiten? Auto verzekeren.
Allsecur geeft u ook graag handige tips en adviezen over de verzekering van uw auto, het onderhouden van uw auto en de verbetering van uw rijvaardigheid. Weet u bijvoorbeeld hoe u olie moet verversen, een autoband moet verwisselen of hoe u goed voorbereid op weg kunt?
WA-verzekering auto Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
WA-verzekering is verplicht voor auto. Een ongeval met een auto kan grote financiƫle consequenties hebben. Ter bescherming van verkeersslachtoffers moet iedere auto-eigenaar daarom minimaal WA verzekerd zijn. Deze wettelijke aansprakelijkheidsverzekering is de minst uitgebreide verzekering en dus ook de goedkoopste die je kunt afsluiten.
Autoverzekering vergelijken 2018 Goedkope autoverzekering vinden.
WA beperkt casco verzekering WA Plus. Met een beperkt casco verzekering ben je niet alleen verzekerd voor schade die jij toebrengt aan anderen, maar ook voor schade aan je eigen auto. Bijvoorbeeld door storm of hagel. Ook diefstal en ruitschade wordt vaak vergoed door verzekeraars.
All Risk Verzekering Auto: Nationale-Nederlanden.
Onze meest uitgebreide verzekering voor uw auto. Met de All Risk verzekering WA Casco voor uw auto bent u onderweg uitgebreid verzekerd. U bent niet alleen verzekerd voor schade en verwondingen die u aan anderen toebrengt, ook schade aan uw eigen auto is verzekerd.
Autoverzekering tot 50% goedkoper Netpolis.nl.
De wa en volledig casco All-Risk verzekering bestaat uit de wettelijk verplichte WA dekking op grond waarvan de schade wordt vergoed die jij aan anderen veroorzaakt en een volledig casco verzekering voor een uitgebreide dekking voor schade aan jouw eigen auto.
Autoverzekering afsluiten? Bereken uw premie Allianz.
U bent ook verzekerd voor schade aan uw eigen auto die u zelf heeft veroorzaakt. Dit is de meest uitgebreide verzekering die u kunt kiezen. Naast de drie hoofddekkingen kunt u de verzekering ook nog uitbreiden met aanvullende dekkingen zoals pechhulpdekking.
Autoverzekering berekenen Verzekering auto berekenen bij OHRA.
Aanbevolen: Verzeker ook voordelig een tweede auto. Heb je nog een tweede auto? Met onze gezinsautoregeling kun je de opgebouwde no-claimkorting gebruiken van je eerste auto. Zo profiteer je van een blijvende scherpe premie. Lees meer over de tweede gezinsautoregeling.
Autoverzekering afsluiten No-claim korting tot 80% ANWB.
Als je kiest voor deze verzekering ontvang je een connected stick die je in je auto stopt. Deze stick bepaalt jouw rijstijl op vier onderdelen: snelheid, remmen, optrekken en het nemen van bochten. Aan de hand van jouw rijstijl wordt een rijscore bepaald.
Autoverzekering Allianz.
Bij deze verzekering betalen wij een vast bedrag als de bestuurder of een van de inzittenden van uw auto blijvend invalide wordt of overlijdt door een ongeluk in het verkeer. Schadeverzekering voor Inzittenden. Raakt de bestuurder van uw auto betrokken bij een ongeval?
Autoverzekering voordelig afsluiten? InShared.
U kunt de lopende verzekering gewoon beƫindigen in uw digitale Verzekeringsmap, en zodra u de auto weer gaat gebruiken vraagt u vanuit uw bestaande map weer heel makkelijk een nieuwe verzekering aan. Houdt er rekening mee dat de premie dan anders kan zijn dan nu.

Contacteer ons