Op zoek naar verzekering auto?

verzekering auto
Autoverzekering Vergelijken Informatie Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Een oudere auto allrisk verzekeren is vaak onnodig duur. In dat geval kun je de verzekering beter tussentijds verlagen of overstappen naar een andere verzekeraar. Verkoop je de auto en neem je geen nieuwe? Vergeet dan niet om je autoverzekering op te zeggen.
Autoverzekering SNS Bank.
Hiermee verzeker je schade die je met je auto maakt aan zaken en personen. Wil je ook de schade aan je eigen auto verzekeren? Dat kan met de beperkt casco of allrisk/volledig casco verzekering. Wil je ook pech en ongelukjes door eigen schuld verzekeren?
Autoverzekering met vele voordelen HEMA verzekeringen.
De schadevrije jaren die je bij je vorige verzekeraar hebt opgebouwd, neem je gewoon mee. In combinatie met onze scherpe premie, scheelt je dat veel geld. Sterker nog: met de voordelige verzekering voor jouw auto kan je no-claim-korting oplopen tot wel tachtig procent!
Autoverzekering vergelijken Goedkope autoverzekering? Vergelijk nu!
WA beperkt casco verzekering WA Plus. Met een beperkt casco verzekering ben je niet alleen verzekerd voor schade die jij toebrengt aan anderen, maar ook voor schade aan je eigen auto. Bijvoorbeeld door storm of hagel. Ook diefstal en ruitschade wordt vaak vergoed door verzekeraars.
Autoverzekering Proteq.nl.
Ouder dan 10 jaar? Overweeg dan alleen de WA verzekering. Regelmatig passagiers in de auto? Overweeg dan de ongevallen en schadeverzekering voor Inzittenden af te sluiten. De ongevallenverzekering keert uit bij overlijden of blijvende invaliditeit als gevolg van een ongeval.
Autoverzekering Route Mobiel.
Daarmee beïnvloed je de dekking van je verzekering, en dus de hoogte van je premie. Alles wat je moet weten over onze autoverzekering. Route Mobiel Alarmcentrale. Past perfect bij je pechhulp. Meer dan één auto. Altijd een passende verzekering. Route Mobiel Alarmcentrale.
Autoverzekering met korting tot 80%. Bereken uw premie.
Wat is een All Risk Volledig casco autoverzekering? Een All Risk-autoverzekering is de meest uitgebreide verzekering voor uw auto. Deze autoverzekering vergoedt, naast de schade die u bij anderen veroorzaakt, ook vrijwel alle schade aan uw eigen auto. Een all riskverzekering wordt meestal afgesloten voor auto's' tot 6 jaar oud.
Autoverzekering Proteq.nl.
Ouder dan 10 jaar? Overweeg dan alleen de WA verzekering. Regelmatig passagiers in de auto? Overweeg dan de ongevallen en schadeverzekering voor Inzittenden af te sluiten. De ongevallenverzekering keert uit bij overlijden of blijvende invaliditeit als gevolg van een ongeval.
Autoverzekering vergelijken? Goedkope autoverzekering afsluiten.
No claim beschermer. Deze verzekering beschermt je tegen het stijgen van je premie wanneer je schade claimt. Als je deze verzekering hebt afgesloten kun je éenmaal per jaar een schade claimen zonder dat je premie omhoog gaat. Deze aanvullende module dekt kosten voor hulp bij pech aan je auto.
VvAA autoverzekering.
Met de WA Beperkt Casco verzekering is de schade aan uw auto beperkt verzekerd. Dit geldt voor schade veroorzaakt door onder andere brand, storm, bliksem en diefstal. Met de WA Volledig Casco verzekering is ook schade verzekerd die u zelf veroorzaakt aan uw auto.

Contacteer ons