Resultaten voor verzekering auto

verzekering auto
Autoverzekering vergelijken Goedkope autoverzekering? Vergelijk nu!
Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email. Reset Password Register Sign In. hoyhoy Autoverzekering vergelijken Goedkope autoverzekering? Bekijk hoeveel jij kunt besparen op je autoverzekering.
Autoverzekering Proteq.nl.
Jonger dan 5 jaar? Overweeg dan de WAvolledig casco. Ouder dan 5 jaar en jonger dan 10 jaar? Overweeg dan de WAbeperkt casco. Ouder dan 10 jaar? Overweeg dan alleen de WA verzekering. Regelmatig passagiers in de auto? Overweeg dan de ongevallen en schadeverzekering voor Inzittenden af te sluiten. De ongevallenverzekering keert uit bij overlijden of blijvende invaliditeit als gevolg van een ongeval. Ook als de inzittende een hond of kat is die bij uw huishouden hoort. De schadeverzekering dekt door u of door uw passagiers geleden schade. Heeft u nog geen verzekering voor de rechtsbijstand bij verkeersongevallen? Overweeg dan de Rechtsbijstandverzekering voor automobilisten. Aanvullende dekking Pechhulp van Route Mobiel. Niet iedereen heeft verstand van radiateurs en remschijven maar het kan allemaal wél kapot.
Autoverzekering Aegon.
Bereken de premie van uw autoverzekering. Vul uw kenteken in. Hoe werkt de Aegon Autoverzekering? Bij de autoverzekering van Aegon bepaalt u zelf wat de juiste dekking is voor uw auto. Naast de basisdekking kunt u uw verzekering uitbreiden met vijf extra dekkingen. Lees meer over de extra dekkingen. Wenst u uitgebreide service of wilt u alleen wettelijke aansprakelijkheid? Wilt u een goede dekking of vooral een voordelig tarief? Daarom kunt u kiezen uit WA-verzekering WA Extra beperkt casco en Allrisk. Binnen de Allrisk dekking is er keuze uit drie varianten Allrisk Basis Allrisk Compleet en Allrisk Royaal. Lees hier meer over deze drie varianten van onze autoverzekeringen. Zo kunt u eenvoudig de verschillende dekkingen van onze autoverzekering vergelijken en de prijs van uw autoverzekering berekenen.
autoverzekering met vele voordelen HEMA.
De schadevrije jaren die je bij je vorige verzekeraar hebt opgebouwd neem je gewoon mee. In combinatie met onze scherpe premie scheelt je dat veel geld. Sterker nog met de voordelige verzekering voor jouw auto kan je no-claim-korting oplopen tot wel tachtig procent! een eenvoudige heldere autoverzekering. Helder en eenvoudig is ons uitgangspunt. Wat je niet nodig hebt hoef je ook niet mee te verzekeren. Met de standaard WA-dekking ben je verzekerd voor schade die je bij anderen veroorzaakt. Daarnaast kun je ook schade aan je eigen auto verzekeren door te kiezen voor een WA Beperkt Casco of WA Volledig Casco-verzekering. Wil je nog meer zekerheid? Dat kan met de voordelige aanvullende dekkingen van onze autoverzekering.
Goedkope autoverzekering met uitstekende dekking! Kruidvat.
Diefstal van uw auto. Sloop van uw auto. U kunt hieronder aangeven van welke verzekeringen u een wijziging wil doorgeven en om welke wijzigingen het gaat. Bij het verzekeren van een andere auto kan het wenselijk zijn de dekking van uw verzekering aan te passen.
Goedkope autoverzekering vergelijken! All Risk vanaf 13.
Met een autoverzekering van UnitedConsumers bent u altijd goed en voordelig verzekerd. U vergelijkt en kiest de beste verzekering. Wij geven u daarnaast ook nog eens minimaal 5% korting op uw premie. Dat betekent maandelijks meer overhouden voor uw eigen plezier. Last Minute actie 15% korting bij elke autoverzekering! Vandaag nog een goedkope autoverzekering afsluiten? Want met de Last Minute actie krijgt u 15% extra korting op autoverzekeringen. Onze premies zijn gedaald naar de laagste niveau's van dit jaar! Vergelijk nu onze autoverzekeringen en kies de laagste premie. Een WA Casco All Risk is er al vanaf 13 per maand. Vergelijk ook WA en WA Beperkt Casco autoverzekeringen.
VvAA autoverzekering.
Kunnen wij u helpen? Wat is er verzekerd met de autoverzekering? Een WA verzekering is wettelijk verplicht als je een auto bezit. Als u een ongeluk met uw auto veroorzaakt en de andere partij heeft hierdoor schade dan bent u aansprakelijk voor deze schade. De WA verzekering dekt de financiële gevolgen van deze aansprakelijkheid. Met de WA verzekering bent u niet verzekerd voor schade aan uw eigen auto. U kunt er natuurlijk voor kiezen om schade aan uw auto ook te verzekeren. Naast de verplichte WA verzekering kunt u kiezen uit twee dekkingen. Met de WA Beperkt Casco verzekering is de schade aan uw auto beperkt verzekerd.
Goedkoopste Autoverzekering Vergelijk nu!
De WA volledig Casco dekking wordt ook wel All-risk verzekering genoemd. Een Casco verzekering houdt in dat ook de schade aan je eigen auto wordt vergoed. De WA beperkt Casco verzekering dekt bepaalde schade aan je eigen auto. De volgende schades vallen binnen een beperkt Casco verzekering. Diefstal van je auto. Schade door botsing met dieren. Schade bij vervoer van de auto bijv. per boot of spoor. Kies je voor een WA volledig Casco ook wel Allrisk verzekering dan heb je de meest uitgebreide dekking. De Allrisk verzekering biedt dezelfde dekking als een WA beperkt Casco verzekering plus schade die is ontstaan door eigen schuld.
Autoverzekering online afsluiten Generali.
En als u wilt kunt u ook kiezen voor een extra eigen risico. U betaalt dan een lagere premie. Een Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering WA is een verplichte autoverzekering voor iedereen die een auto bezit. U kunt alleen een WA verzekering afsluiten maar u kunt ook kiezen voor de uitgebreidere autoverzekeringen WA Plus en All Risk. De WA Autoverzekering van Generali vergoedt schade die u met uw auto bij anderen veroorzaakt. Zowel letselschade als materiële schade. Met WA Plus ook wel WA beperkt casco genoemd verzekert u zich naast schade aan anderen of andermans eigendommen ook tegen diverse schades aan uw eigen auto. Ruitschade bijvoorbeeld maar ook schade aan uw auto door inbraak en vandalisme.
Autoverzekering voordelig afsluiten? InShared.
En u kunt dan aangeven of dit een extra auto is of dat u nu de verzekering afsluit voor de vervangende auto. Het wijst zich allemaal vanzelf. Waar kan ik een nieuwe Groene Kaart van mijn auto vinden? Als u een nieuwe Groene Kaart nodig heeft dan kunt u heel makkelijk een nieuwe downloaden en printen vanuit uw digitale Verzekeringsmap. Zodra u bent ingelogd ziet u bij Verzekeringen rechtsboven de button groene kaart staan. Hier kunt u hem downloaden of laten mailen naar uw mailadres. De geldigheidsduur schuift mee met de datum waarop u een print maakt. En als de kaart is verlopen dan kunt u gewoon weer een nieuwe printen.

Contacteer ons