Op zoek naar autoverzekering voor vrouwen?

autoverzekering voor vrouwen
Goedkoopste autoverzekeringen voor vrouwen? v.a. 589 Lastenvrij.nl.
Vergelijk en verzeker direct. Goedkoopste autoverzekering voor vrouwen afsluiten? Vergelijk en verzeker direct. Vrouwen rijden volgens de schadecijfers van autoverzekeraars beter dan mannen. Daarom zijn de autoverzekeringen voor vrouwen goedkoper. Sommige verzekeraars richten zich zelfs speciaal op vrouwen. Zon verzekeraar is Zij Rijdt Beter. Dat deze verzekeraars zich speciaal op vrouwen richten wil niet zeggen dat ze ook beter of goedkoper zijn. Maak daarom altijd een vergelijking tussen vele autoverzekeringen. Ontdek binnen 1 minuut wat de goedkoopste autoverzekering is en sluit deze rechtstreeks bij de verzekeraar af. Hierdoor betaal jij géén 25% provisie.
Zij Rijdt Beter Autoverzekering Ervaringen Zeker.com.
Zij Rijdt Beter is een initiatief van het NAVK en biedt een autoverzekering voor vrouwen die een lage premie en een uitstekende dekking willen. Leer alles over autoverzekeringen van Zij Rijdt Beter. Voordelen van een Zij Rijdt Beter Autoverzekering. Kies de autoverzekering die het beste aansluit op je wensen. Onafhankelijke beoordelingen van autoverzekeringen bij Zij Rijdt Beter. Ervaringen met de Zij Rijdt Beter Autoverzekering. Antwoord op je vragen over autoverzekeringen. Voordelen van een Zij Rijdt Beter Autoverzekering. Voordelen van deze autoverzekering.
Onna Onna autoverzekering Bespaar tot 50% bij Netpolis.
24 uur per dag zeven dagen per week. Tweede auto regeling een tweede auto van je of jouw partner kan voor dezelfde korting meeverzekerd worden. Bekijk en vergelijk de goedkoopste autoverzekeringen hier! Dé autoverzekering voor vrouwen. Je wilt als vrouw een zo uitgebreid mogelijke dekking voor jouw auto. Daarnaast wil je vriendelijk en menselijk contact en dit allemaal het liefst voor een lage premie. De Onna Onna autoverzekering speelt hier op in en helpt je op een adequate en deskundige manier. Met echte mensen die je daadwerkelijk voorzien van een gemeende persoonlijke dienstverlening. Verzekeringen voor vrouwen volgens de waarden die daarbij horen. Met oprechte aandacht en oog voor detail. De Onna Onna autoverzekering denkt aan alles. Bij de Onna Onna autoverzekering kun je rekenen op gratis pechhulp.
De verzekeraar voor vrouwen onna-onna.
Bereken je premie Meer informatie. Geen zorgen over onderverzekering. Geen eigen risico en geen opzegtermijn. Eenvoudig premie berekenen en afsluiten. Bereken je premie Meer informatie. onna-onna is een financiële dienstverlener die vrouwen de helpende hand biedt in het verkleinen van financiële risicos en het vergroten van zelfstandigheid. Dit doen we door vrouwen relevante verzekeringsproducten en bijpassende service te bieden. Dat is volgens onna-onna een verzekering waar persoonlijke service voorop staat. Je verzekert wel de belangrijkste zaken in je leven je gezondheid je gezin je huis je fiets en je auto. Meer over onze service. Bij onna-onna geniet je van de fijnste klantvoordelen.
Autoverzekering voor vrouwen Autoverzekering afsluiten.
Als vrouw zijnde kunt u dan dus een autoverzekering afsluiten tegen een lagere premie. De reden hiervoor lijkt duidelijk vrouwen rijden nu eenmaal een stuk rustiger dan mannen en dat gaat gepaard met minder schades. Aangezien verzekeraars over het algemeen minder hoeven uit te keren aan vrouwen kunnen zij deze groep ook een voordeligere premie geven. Er zijn verzekeraars die volledig zijn toegespitst op het verstrekken van autoverzekeringen aan vrouwen. U zou eigenlijk eens moeten kijken in hoeverre deze vrouwenautoverzekeringen nu precies goedkoper zijn dan normale autoverzekeringen. Wellicht dat u als vrouw zijnde inderdaad wel goedkoper uit kunt zijn bij zon vrouwenautoverzekering. Extras op de vrouwenautoverzekering.
Cookie Manager Independer.
24 februari 2014 Geschatte leestijd 1 min 0 reacties. Deel met een vriend. Autoverzekering voor vrouwen steeds populairder. Speciale autoverzekeringen voor vrouwen worden steeds populairder. Zo zagen Onna-Onna en Zij Rijdt Beter twee autoverzekeraars die zich alleen op vrouwen richten het aantal klanten in 2013 met bijna 30 procent stijgen. De verzekeraars verwachten dat deze trend zich voortzet. Geen eigen risico en altijd hulp bij invullen schadeclaim. Bij de vrouwenverzekeringen is er bijvoorbeeld geen eigen risico en kun je 24/7 rekenen op hulp bij het invullen van een schadeclaim. Daarnaast bestaat het logo uit een hartje en worden bezoekers op de website verwelkomd met getekende vrouwelijk poppetjes.
Waarom vrouwen geen korting meer krijgen op hun autoverzekering Het Automeisje.
Laat de autoverzekeraar maar betalen. Vroeger toen we nog gewoon mochten discrimineren op geslacht betaalden vrouwen minder voor hun autoverzekering dan mannen. Uit onderzoek bleek namelijk dat vrouwen minder schade claimen dan mannen. Dat voordeel gaf de verzekeraar terug in een lagere premie op de autoverzekering. Wie dus slim was gaf zijn vrouw zijn vriendin of desnoods zijn moeder op als kentekenhouder. Zo kon je gemakkelijk op je autoverzekering besparen. Geen premieverschillen meer op basis van geslacht. Helaas krijg je als vrouw zijnde geen korting meer op je autoverzekering. Een aanpassing in de Europese wetgeving bepaalt dat er geen premieverschillen op basis van geslacht meer mogen worden toegepast.
Waarom een autoverzekering voor vrouwen?
Hoe je auto mooi blijft door een autoverzekering voor vrouwen. Waarom je goedkoper uit bent met een autoverzekering voor vrouwen. Waarom is een autoverzekering voor vrouwen belangrijk? Over autoverzekering voor vrouwen nl. Autoverzekering speciaal voor vrouwen. Een goedkope autoverzekering speciaal voor vrouwen Vrouwen veroorzaken nu eenmaal minder ongelukken Laat je overtuigen door de uitstekende premies van Onna Onna of Zij Rijdt Beter. Doe de berekening en vraag een offerte aan! Vergelijk en kies de autoverzekering voor vrouwen die bij u past. Vrouwen rijden écht beter. Uit onderzoek blijkt dat vrouwen beter met stress omgaan in het verkeer en daardoor minder vlug ongelukken in het verkeer veroorzaken. Lees hier de top 10 waarom vrouwen betere automobilisten. Handige links over autoverzekeringen.
Autoverzekering wat bepaalt de hoogte van de premie AlleVerzekeringenOpEenRij.nl.
Sorry heren maar vrouwen rijden gemiddeld genomen toch echt beter. Daarom krijgen vrouwen bij veel verzekeraars korting op de premie voor de autoverzekering. Er zijn zelfs verzekeraars zoals Zijrijdtbeter.nl die een autoverzekering voor vrouwen aanbieden. Behalve naar de regio en uw geslacht kijken de verzekeraars bij het bepalen van de premie voor uw autoverzekering ook naar uw leeftijd het aantal kilometers dat u per jaar rijdt en uw schadeverleden. Heeft u een aantal jaren schadevrij gereden dan krijgt u een bepaald percentage korting op de bruto-premie voor uw autoverzekering de no-claim-korting. Zit u bij uw autoverzekering in de hoogste trede van deze zogeheten bonus-malus-ladder dan krijgt u 75 tot 80 procent korting op de premie voor uw autoverzekering. Die kortingspercentages verschillen per verzekeraar.
Autoverzekering voor vrouwen Je autoverzekering vergelijken.
Steeds meer vrouwen kiezen voor een speciale autoverzekering voor vrouwen. Een autoverzekering voor vrouwen is zeer populair! Alleen al vorig jaar werden er 30 procent meer autoverzekeringen voor vrouwen afgesloten. Waarom zul je misschien denken? Men verwacht dat het vooral komt omdat er geen eigen risico is en ook omdat de handtas is meeverzekerd. Welke spelers zijn er op de markt voor vrouwen en hun autoverzekering? Er zijn tot nu toe twee verzekeraars die een autoverzekering voor vrouwen aanbieden. Dit is Onna-Onna en Zij Rijdt beter.

Contacteer ons