Op zoek naar verzekering motor?

verzekering motor
De motorverzekering van a.s.r. Verzekeringen.
Als je jouw motor vooral particulier gebruikt. Als je motor een Nederlands kenteken heeft. Ook als je motor een zijspan heeft. Als je met je motor meedoet aan wedstrijden. Alles over deze verzekering. Met een verzekeringskaart zie je in één oogopslag wat wel en niet verzekerd is als je onze verzekering afsluit.
SNS Motorverzekering SNS Bank.
Extra vergoeding: bij diefstal ontvang je voor elke dag dat je niet over je motor kunt beschikken 12 tot 30 dagen. Onder deze verzekering is begrepen dekking voor schade aan of verlies van de op de motor gedragen kleding, helm en schoeisel ontstaan bij een ongeval, waarbij tevens de motor zelf is beschadigd, met een maximum van 454, per opzittende.
Unigarant Motorverzekering-zonder zorgen blijven rijden.
Dan moet uw motor een slot hebben dat is goedgekeurd door ART met vier sterren. Daarnaast krijgt u korting als u een Track Tracesysteem heeft. Kan ik rechten ontlenen aan de informatie op de site? Kan ik rechten ontlenen aan de informatie op de site? De informatie op deze website is met zorg opgesteld en puur informatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De polis en polisvoorwaarden zijn bepalend voor uw verzekering.
Motorverzekering vergelijken Snel motorverzekeringen vergelijken.
Hiermee ben je verzekerd voor schade die jij toebrengt aan de tegenpartij. Schade aan je eigen motor is bij een WA-verzekering niet verzekerd. Wil je schade aan je eigen motor verzekeren? Kies dan voor een WA beperkt caso of WA casco verzekering.
Motorverzekering afsluiten Direct online motor verzekeren.
Motor verzekeren: Wettelijke aansprakelijkheid. De wettelijke aansprakelijkheid is bij wet verplicht voor alle voertuigen, dus je moet ook een verzekering voor wettelijke aansprakelijkheid afsluiten als je je motor gaat verzekeren. Met deze verzekering wordt schade gedekt die je met jouw motor veroorzaakt bij derden.
Motorverzekering Verrassende premie Vanaf 28, per jaar. jaguar_new_logo. Combined Shape.
Met deze motor verzekering kun je jouw motor voor het hele jaar verzekeren. Als je de motor alleen voor de mooi weer maanden gebruikt heb je bovenop de no-claim korting een extra kortingsvoordeel. Je hebt de keus voor winterstop of zomertijd korting.
Verzekeringen Motorverzekering motor verzekering motor verzekeren MotoPort.nl.
Bij deze verzekering heb je dekking voor schade die je met je motor aan een ander toebrengt. WA BEPERKT CASCO. Naast de verplichte WA verzekering, vergoedt deze verzekering ook schade door diefstal, brand, zelfontbranding, joyriding, storm en natuurschade en aanrijding met loslopende dieren.
Motorverzekering OHRA: meer vrijheid met een verzekering op maat.
De vrijheid om te gaan waar je wilt. Deze vrijheid vind je ook terug in onze motorverzekering. Kies je de OHRA Motorverzekering, dan ga je voor een verzekering die aansluit bij wie je bent, wat je doet en waar je naar toe gaat.
Goedkope Motorverzekering berekenen Meeùs.
Wij helpen u graag op weg! Ik heb een aanbod voor een collectieve verzekering. Collectiviteits nummer Ongeldige invoer. Bedrijfsnaam U moet zowel de Bedrijfsnaam en Plaats invoeren. Plaats U moet zowel de Bedrijfsnaam en Plaats invoeren. Bereken uw premie. 2 e auto/motorregeling. Dekking en voorwaarden. Goede en goedkope motorverzekering vol voordelen. Zo is kleding en helmschade tot 750, meeverzekerd als u een volledig Casco motorverzekering afsluit. Navigatieapparatuur is zowel bij de beperkte Cascoverzekering verzekerd als bij de volledige motorverzekering. Bereken uw motorverzekering. Aan de hand van de calculator op deze pagina kunt u uw motorverzekering berekenen. U vult uw gegevens in en binnen no-time weet u wat u kwijt bent voor de motorverzekering van uw keuze. De premie voor de motorverzekering wordt berekend aan de hand van de volgende gegevens.: De kenmerken van uw motor merk, type, bouwjaar etc.
Motorverzekering vergelijken en direct je motor verzekeren?
Neem voor vragen over de motorverzekering gerust contact met ons op. Wat is een motorverzekering? Een motorverzekering is in Nederland een verplichte verzekering voor bezitters van een motor. De motorverzekering dekt in ieder geval de schuldschade die wordt toegedaan aan derden bij het gebruik van de motor.

Contacteer ons