Op zoek naar verzekering motor?

verzekering motor
SNS Motorverzekering SNS Bank.
Extra vergoeding: bij diefstal ontvang je voor elke dag dat je niet over je motor kunt beschikken 12 tot 30 dagen. Onder deze verzekering is begrepen dekking voor schade aan of verlies van de op de motor gedragen kleding, helm en schoeisel ontstaan bij een ongeval, waarbij tevens de motor zelf is beschadigd, met een maximum van 454, per opzittende.
Motorverzekering vergelijken en direct je motor verzekeren?
Wat is een motorverzekering? Een motorverzekering is in Nederland een verplichte verzekering voor bezitters van een motor. De motorverzekering dekt in ieder geval de schuldschade die wordt toegedaan aan derden bij het gebruik van de motor. De verzekerde heeft de mogelijkheid om de dekking van de motorverzekering uit te breiden zodat ook schade door diefstal of aanrijding is gedekt.
Motorverzekering afsluiten Generali.
Met deze aanvullende dekking ontvangen u en uw passagiers een eenmalig bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden als gevolg van een verkeersongeval. Deze aanvullende dekking biedt recht op juridische hulp bij het verhalen van materiƫle schade aan uw motor na een verkeersongeval. Rechtsbijstandsverzekering voor Motorrijtuigen.: Deze verzekering voor motorrijtuigen geeft u juridische bijstand als u betrokken raakt in een geschil, doordat u met het verzekerde motorrijtuig aan het verkeer deelneemt of als u het verzekerde motorrijtuig onderhoudt, vervangt of voorhanden heeft.
De meest flexibele motorverzekering van Nederland.
Login bij mijn Bikerpolis. Meer info over mijn persoonlijk dossier. Bikerpolis Motor Verzekering. Oldtimer Motor Verzekering. Bromfiets Scooter Verzekering. Diefstal Preventie Eisen. Helm en Kleding. WA Beperkt Casco. WA Casco 2500 Alleen Bij Bikerpolis. WA Volledig Casco. Motor aankoop hulp.
Motorverzekering vergelijken Snel motorverzekeringen vergelijken.
Hiermee ben je verzekerd voor schade die jij toebrengt aan de tegenpartij. Schade aan je eigen motor is bij een WA-verzekering niet verzekerd. Wil je schade aan je eigen motor verzekeren? Kies dan voor een WA beperkt caso of WA casco verzekering.
Motorverzekering afsluiten met no-claim korting van 80%.
Dan moet uw motor een slot hebben dat is goedgekeurd door ART met vier sterren. Daarnaast krijgt u korting als u een Track Tracesysteem heeft. Kan ik rechten ontlenen aan de informatie op de site? Kan ik rechten ontlenen aan de informatie op de site? De informatie op deze website is met zorg opgesteld en puur informatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De polis en polisvoorwaarden zijn bepalend voor uw verzekering.
Verzekeringen Motorverzekering motor verzekering motor verzekeren MotoPort.nl.
Bij deze verzekering heb je dekking voor schade die je met je motor aan een ander toebrengt. WA BEPERKT CASCO. Naast de verplichte WA verzekering, vergoedt deze verzekering ook schade door diefstal, brand, zelfontbranding, joyriding, storm en natuurschade en aanrijding met loslopende dieren.
Motorverzekering berekenen Verzekering motor.
Bereken gratis online alle motorverzekeringen en vind een voordelige verzekering. Selecteer het merk en model van uw motor en bereken de voordeligste motorverzekering. Vervolgens kunt u online uw motor verzekeren. Meer informatie over motorverzekeringen vindt u onder de knop motorrijtuig.
Motorverzekering afsluiten? Sluit makkelijk online Centraal Beheer.
Bij ons heeft u geen opzegtermijn. U kunt uw verzekering elk moment opzeggen. U heeft invloed op de premie van uw Motorverzekering. U betaalt minder als u kiest voor een eigen risico. Even zelf regelen. Kies de Motorverzekering die bij u past. WA Onze meest eenvoudige Motorverzekering. WA Verzeker ook schade aan uw eigen motor.
Motorverzekering: goedkoopste motorverzekering vergelijken.
De Ongevallen Verzekering voor Opzittenden komt tot uitkering wanneer u betrokken raakt bij een ernstig ongeluk. Wanneer de mottorrijder of een opzittende van de motor komt te overlijden of blijvend invalide raakt, wordt er een vast bedrag uitgekeerd. Meer over Ongevallenverzekering Opzittenden.

Contacteer ons