Resultaten voor verzekering motor

verzekering motor
Motorverzekering vergelijken op Motorverzekering.nl.
Een WA-verzekering dekt alleen de schade die u met uw motor aan anderen toebrengt. U bent met een WA-verzekering niet voor de schade aan uw eigen motor verzekerd. Maar wanneer u dat niet genoeg vindt, kunt u ervoor kiezen om naast de WA-verzekering een aanvullende verzekering af te sluiten.
Motorverzekering Klaverblad Verzekeringen.
Verzekering voor verkeersrechtsbijstand. U krijgt rechtshulp om verkeersschade te verhalen op degene die deze heeft veroorzaakt. Verder helpen wij u als u voor de rechter moet komen of als de politie uw rijbewijs of motor in beslag neemt. Bereken direct uw premie.
De motorverzekering van a.s.r. Verzekeringen.
Iets voor jou? Is onze motorverzekering iets voor jou? Als je jouw motor vooral particulier gebruikt. Als je motor een Nederlands kenteken heeft. Ook als je motor een zijspan heeft. Als je met je motor meedoet aan wedstrijden. Alles over deze verzekering.
BMW motorverzekering Verzeker uw motor BMW Motorrad NL.
Je kan de verzekering ook telefonisch afsluiten. Hiervoor bel je de BMW Verzekering Service via telefoonnummer 088 57 72 430. Zij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 17.30 uur. Bereken je premie. Verzekeringsvoorwaarden BMW Motor Cover BMC16. TERUG NAAR BOVEN.
Motorverzekering afsluiten? Sluit makkelijk online Centraal Beheer.
Bij ons heeft u geen opzegtermijn. U kunt uw verzekering elk moment opzeggen. U heeft invloed op de premie van uw Motorverzekering. U betaalt minder als u kiest voor een eigen risico. Even zelf regelen. Kies de Motorverzekering die bij u past. WA Onze meest eenvoudige Motorverzekering. WA Verzeker ook schade aan uw eigen motor.
Motorverzekering Verrassende premie Vanaf 28, per jaar. jaguar_new_logo. Combined Shape.
Dit noemen wij Motor Bonusplan. Deze verzekering vind je bij de MotorVerzekering.nl. Met deze motor verzekering kun je jouw motor voor het hele jaar verzekeren. Als je de motor alleen voor de mooi weer maanden gebruikt heb je bovenop de no-claim korting een extra kortingsvoordeel.
Uw motorverzekering. ZLM Verzekeringen.
Ik gebruik mijn motor maar enkele maanden per jaar. Kan ik mijn verzekering stopzetten voor de periode dat ik mijn motor niet gebruik? Als het kentekenbewijs nog op uw naam staat moet u de motor verzekeren. U kunt de verzekering alleen stoppen wanneer u het kenteken laat schorsen.
Motorverzekering OHRA: meer vrijheid met een verzekering op maat.
De vrijheid om te gaan waar je wilt. Deze vrijheid vind je ook terug in onze motorverzekering. Kies je de OHRA Motorverzekering, dan ga je voor een verzekering die aansluit bij wie je bent, wat je doet en waar je naar toe gaat.
Motorverzekering.
Ongevallenverzekering voor opzittenden Bij deze verzekering betalen wij een vast bedrag als de bestuurder of een van de passagiers van uw motor blijvend invalide wordt of overlijdt door een ongeluk in het verkeer. Schadeverzekering voor opzittenden Raakt de bestuurder van uw motor betrokken bij een ongeval?
Motorverzekering: goedkoopste motorverzekering vergelijken.
Aanvullende dekkingen motorverzekering. De Ongevallen Verzekering voor Opzittenden komt tot uitkering wanneer u betrokken raakt bij een ernstig ongeluk. Wanneer de mottorrijder of een opzittende van de motor komt te overlijden of blijvend invalide raakt, wordt er een vast bedrag uitgekeerd.

Contacteer ons