Op zoek naar youngtimer verzekering?

youngtimer verzekering
Saabforum.nl Toon onderwerp Welke zakelijke youngtimer verzekering.
Welke zakelijke youngtimer verzekering. door Koppelbaas ma 17 feb 2014 2333. Ik rij mijn 19 jaar oude saabje zakelijk auto staat dus op de zaak en heb daar nu een gewone verzekering voor met dito premie. Over een tijdje loopt de termijn af en kan ik switchen. Her en der lees ik over youngtimer verzekeringen maar dit is dan altijd voor prive auto's en niet op naam van een bedrijf. Ik rij ongeveer 10.000 km per jaar. Wie heeft er een tip? Saab 900 NG Cabrio MY95 9-3 Aero look. Saab 9-5 Aero MY01. Citroen C4 Grand Picasso 2.0 AUT4 Exclusive. Berichten 318 Geregistreerd do 18 apr 2013 1842 Woonplaats Delft. Re Welke zakelijke youngtimer verzekering.
Verzekering youngtimer auto's.
Onderwerp Verzekering youngtimer auto's 3504 keer gelezen. Gek van koken verstand van verzekeren. Norbert Bakker Gepost op 21 januari 2010 1145. Ter lering en vermaak van alle would be youngtimer bezitters. De laatste dagen druppelen de youngtimer verzekeringsvragen binnen. 3 in 1 dag. En ditmaal niet alleen van de service en gemakzoekers die graag vertrouwen op mijn inkoop en oordeel maar ook van de ondernemers die er een sport van maken om hun autoverzekeringen zelf on-line te regelen.
Moet ik mijn youngtimer ook verzekeren als hij 3 maanden in de garage staat?
Moet ik mijn oldtimer tussen 1 december en 1 maart verzekeren als ik gebruik maak van de overgangsregeling? Het antwoord op deze vraag van een klant met een youngtimer een oldtimer met een kenteken tussen 74 en 88 is helaas ja. Als verzekeraar zijn we verplicht om de regels van de Belastingdienst te volgen weet ik na een telefoontje met een dame van de Belastingdienst. Jullie zijn net Grieken. Oude autos en te weinig belasting betalen veel Nederlanders zijn er gek op.
Youngtimer verzekering Bereken uw premie! Elaska.nl.
Voor en door oldtimer liefhebbers. Bent u op zoek naar een passende youngtimer verzekering? Elaska heeft vrijwel alle speciale oldtimer verzekeringen beschikbaar. U kunt bij ons direct premies vergelijken en afsluiten. Tevens regelen wij een eenvoudige overstap voor u. Wat is een youngtimer? Wanneer een auto tussen de 15 en 25 jaar oud is kan deze in bepaalde gevallen bestempeld worden als een youngtimer. Indien een auto ouder is dan 25 jaar wordt dit een oldtimer genoemd. Een youngtimer is vooral interessant wanneer deze een lage kilometerstand heeft en in bovengemiddelde staat verkeert. Een youngtimer verzekering met lage premie.
Youngtimer verzekeren verzekeringenvergelijk.com.
Dergelijke wagens moeten in elk geval origineel zijn en in een goede staat verkeren. Youngtimer hebben een lage afschrijving en zijn voor dagelijks gebruik geschikt. Het afsluiten van een youngtimer verzekering is bij diverse verzekeraars mogelijk en er zijn zelfs aanbieders die zich daarin hebben gespecialiseerd. Het is wel belangrijk om op te letten of er een leeftijdsgrens gehanteerd wordt want dat kan weer per verzekeraar verschillen. Korting op de premie. Over het algemeen kan een youngtimer verzekering in de categorie worden afgesloten voor klassieke wagens die niet elke dag gebruikt worden. Er kan dan ook een kilometerlimiet worden vastgesteld om de auto te kunnen verzekeren.
Youngtimer Verzekering. jaguar_new_logo. Combined Shape.
Ben je in het bezit van een youngtimer of oldtimer die 10 jaar is of ouder en je hebt nog een auto voor dagelijks gebruik? dan is onze youngtimer verzekering het meest geschikt. Youngtimer bestuurders rijden beter betalen minder. Bij ons profiteer je van een lagere premie dan bij een standaard autoverzekering. De yountimerverzekering is bedoeld voor klassieke autos die je niet elke dag gebruikt. Er geldt een maximale jaarkilometerage van 7.500 evt. uit te breiden naar 10.000km. Je kunt bij ons jouw youngtimer verzekering naar wens samenstellen. Zo kies je een basisdekking die je onder meer kunt uitbreiden met rechtsbijstand ongevallen inzittenden verzekering en hulpverlening Europa. Rijd je niet in de wintertijdperiode?
Oldtimer en youngtimerverzekering Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Je tweede auto verzekeren. Leaseauto en schadevrije jaren. Korting voor je rijstijl. Oldtimer en youngtimer verzekering. Auto delen en verzekeren. Autoverzekering afsluiten en opzeggen. Afwijzing schorsing en royement verzekering. Eigen risico bij je autoverzekering. Je tweede auto verzekeren. Leaseauto en schadevrije jaren. Korting voor je rijstijl. Oldtimer en youngtimer verzekering.
goedkope autoverzekering Autoverzekering youngtimer verzekering.
Uiteraard mag je ons ook bellen. Ben je in het bezit van een youngtimer of oldtimer die 10 jaar is of ouder en je hebt nog een auto voor dagelijks gebruik? dan is onze youngtimer verzekering het meest geschikt. Youngtimer bestuurders rijden beter betalen minder. Bij ons profiteer je van een lagere premie dan bij een standaard autoverzekering. De yountimerverzekering is bedoeld voor klassieke autos die je niet elke dag gebruikt. Er geldt een maximale jaarkilometerage van 7.500 evt. uit te breiden naar 10.000km. Je kunt bij ons jouw youngtimer verzekering naar wens samenstellen. Zo kies je een basisdekking die je onder meer kunt uitbreiden met rechtsbijstand ongevallen inzittenden verzekering en hulpverlening Europa. Rijd je niet in de wintertijdperiode?
Auto Timon uw bijtellingsvriendelijke Youngtimer specialist! Verzekering / Taxatie.
Een aantal reguliere verzekeringsmaatschappijen weten niet goed wat ze aanmoeten met auto's van 15 jaar en ouder. Dit laten ze tot uitdrukking komen door hoge tarieven te berekenen en allerlei polisvoorwaarden te stellen. Uw auto moet dan s-nachts tussen 2200 en 0800 uur binnen in een afsluitbare garage geparkeerd staan u wordt verpicht een SCM alarminstallatie of startblokkering te monteren en soms wordt zelfs zo'n onhandig stuurslot verplicht gesteld!
Verzekering van je youngtimer snel en goedkoop Youngtimer verzekeren. jaguar_new_logo. Combined Shape.
0513 64 64 94 Bereikbaar van 900 1730. Heb jij een youngtimer en wil je deze tegen een aantrekkelijk tarief verzekeren? Bij de oldtimerverzekering.nl ben je aan het juiste adres. Voor de youngtimer hebben wij een zeer aantrekkelijk tarief en een aantal unieke voordelen die je niet snel ergens anders aantreft. De youngtimer is verzekerd in geheel Europa en is pechhulp in Nederland gratis meeverzekerd. Benieuwd naar de premies voor jouw youngtimer? Betrouwbaar en gedegen advies. Wil je profiteren van deze voordelen en van ons aantrekkelijke premie? Sluit dan nu online de youngtimerverzekering af. Uiteraard mag je ons ook bellen.

Contacteer ons